Σε αποκλειστική συνέντευξη με την Μαρία Μούσχουρου, για το iTravelPoetry, η Αρετή Κετιμέ περιέγραψε πώς γράφτηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της:

“Θυμάμαι πως μου έστειλε ο Shantel μια μελωδία, η οποία ήταν ακόμα σε πρωτόλειο στάδιο.

Είπα να πειραματιστώ και να δοκιμάσω να γράψω στίχους, κάτι που δεν είχα ξανακάνει μέχρι τότε. Παρ’ότι δεν θεωρούσα ποτέ ότι έχω σπουδαίες στιχουργικές ικανότητες, χαίρομαι που το τραγούδι αυτό, “Δύση κι Ανατολή” το δέχθηκε και το αγκάλιασε πολύ όμορφα ο κόσμος.”


 

“H ιδέα ήρθε όπως βρισκόμουν στην κουζίνα με την μαμά μου και μαγειρεύαμε. Ξεκίνησα σιγά σιγά να οικοδομώ τον στίχο στο μυαλό μου και μέσα σε μισή ώρα περίπου, το είχα γράψει. Για τον λόγο αυτό άλλωστε μέσα στο τραγούδι αναφέρομαι σε κάθε λογής μπαχαρικά, κανέλα, ζάχαρη και μέντα και τα σχετικά!”

eu

Η Αρετή Κετιμέ είναι μια από τις τρεις υποψηφιότητες που περάσανε στον  εσωτερικό τελικό της eurovision. Διαγωνίζεται με το τραγούδι “Don’t forget the sun”. Η ψηφοφορία ενδέχεται να διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη eurovision φέτος.

Γι’ αυτά και για άλλα πολλά μας μίλησε η κυρία Κετιμέ στην συνέντευξη που μας παραχώρησε και που θα διαβάσετε προσεχώς μόνο στο itravelpoetry.com

Κριστιάν Νίρκα

24131238_10155468773964580_1730512483675041395_n