Εκτός από το ταλέντο, τη φωνή και τη μύτη της, η Barbra Streisand είναι διάσημη και για τα μακριά και άψογα μανικιουρισμένα νύχια της. Η διαχρονική σταρ μόλις απάντησε στο ερώτημα αν είναι αληθινά με ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram.

<

>

The Way We Were cover 1

str3.jpg

“Όταν ήμουν 16 ετών, η μητέρα μου ήθελε να εργαστώ ως γραμματέας” λέει η Barbra, που ήδη από τα παιδικά της χρόνια οραματιζόταν ένα πολύ διαφορετικό μέλλον, στο θέατρο. “Έτσι αποφάσισα  να κάνω την επανάστασή μου και να μακρύνω τα νύχια μου προκειμένου να μην μπορώ να μάθω γραφομηχανή!”.

str4

“Τα νύχια μου είναι 100% αληθινά, πάντα ήταν” γράφει η βραβευμένη με Oscar, Tony, Grammy και Emmy καλλιτέχνις, η οποία εξακολουθεί, στα 76 της, να σαγηνεύει το κοινό όπως έδειξε στο πρόσφατο show της, που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Netflix, με τίτλο “The Music, The Memοries, The Magic”.

nails.jpg

“Ακόμα και όταν μάθαινα κιθάρα για το “A Star Is Born” τα έκοψα μόνο στο ένα χέρι. Η μοναδική ταινία για την οποία η σταρ έκοψε τα iconic νύχια ήταν το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, το κλασσικό πλέον “Yentl”, στο οποίο η Streisand μεταμφιέζεται σε αγόρι προκειμένου να σπουδάσει…

Μιχάλης Αργυρόπουλος

Πηγή : Elena’s Diary