Με το ανάλογο soundtrack να παίζει , πάμε να γνωρίσουμε ένα ξεχωριστό brand .

Ποιο κορίτσι δεν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό του με τα λαμπερά γοβάκια της Σταχτοπούτας να τρέχει 12 παρά κάτι , έχοντας χορέψει πρώτα με τον ονειρεμένο πρίγκιπα  ; Μπορεί να είναι “δύσκολος καιρός για πρίγκιπες” , αλλά το πρώτο σκέλος του ονείρου ήρθε να πραγματοποιήσει το Once upon a shoe στο Κολωνάκι .

Το Οnce Upon a Shoe γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και αποτελεί ένα made in Greece brand που μας κάνει περήφανους για την ευρηματική και αθεράπευτα ρομαντική ματιά του στην γυναικεία υπόδηση .

47585283_1155068551327144_4142873068434692950_n.jpg

Με μυρωδιά παραμυθιού στο κατάστημα θα βρείτε συγκλονιστικά γυναικεία παπούτσια που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα παιδικά μας όνειρα και τις πριγκίπισσες του Disney . Glitter , σατέν , βελούδο , καρό , λουλούδια , λαμπερά κοσμήματα ,μοναδικές ζωγραφιές .

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα κοσμούν τα παπούτσια ,τα οποία παραμένουν σε κλασσικό κόψιμο , με μπαρέτες, λεπτά και χοντρά τακούνια , φλατ δετά κομμάτια,  μυτερά και στρογγυλά τελειώματα και καλύπτουν κάθε γυναίκα που αποζητά  κομψότητα και διαχρονικότητα στο στυλ της .

9.jpg

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα , κατασκευασμένα στην Ελλάδα , με δερμάτινες σόλες, εγγυώνται πρωτίστως άνεση ,ποιότητα και απογείωση της γυναικείας αυτοπεποίθησης .

_1_2_.jpg

Οι “μοντέρνες πριγκίπισσες” λοιπόν δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το site του Once upon a dream και να γίνουν η Μπελ , η Σταχτοπούτα , η Ορόρα , των παιδικών χρόνων.


Once upon a shoe : Ηρακλείτου 1 , Κολωνάκι

Σύνταξη :Χριστίνα Γιαβάσογλου

*Όλες οι φωτογραφίες πάρθηκαν από το site του Once upon a shoe .