Μόλις είδαμε την πιο έξυπνη πασαρέλα υψηλής ραπτικής που έχει ποτέ υπάρξει

Από τον οίκο Viktor & Rolf

 

Η επίδειξη του οίκου Viktor & Rolf για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 στο Παρίσι κατέπληξε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσίασε την μεγαλύτερη ποσότητα από τούλι που έχουμε δει ποτέ συγκεντρωμένο σε ένα μέρος και αποτέλεσε το πιο έξυπνο, σύγχρονο και pop catwalk εδώ και πολλά χρόνια στην ιστορία της μόδας.

Με μία τεράστια ποικιλία από πολύχρωμες τουαλέτες, η νέα συλλογή του, Viktor & Rolf είχε ως βασικό της θέμα τα σλόγκαν διαφόρων ειδών, τα οποία ονόμασε «fashion statements» και τα κέντησε πάνω σε υφάσματα με παστέλ χρώματα και πολύ (μα πολύ) δράμα. Μία λευκή τουαλέτα είχε πάνω της τις λέξεις «δεν είμαι ντροπαλή, απλώς δεν σε συμπαθώ» ενώ μία άλλη με τα χρώματα του ουράνιου τόξου δήλωνε «άσε με ήσυχη». Μερικά ακόμα αγαπημένα μας ήταν τα «no photos please», «συγγνώμη που άργησα, δεν ήθελα να έρθω», «γ*μα το, θα πάω στο Παρίσι» και φυσικά το περιεκτικό και γεμάτο νόημα «Go fuck yourself».

To γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να συμβεί, όμως αν κάποια ηθοποιός δανειζόταν ένα από τα φορέματα της κολεξιόν για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, θα την αγαπούσαμε για πάντα.

Ας δούμε τις φωτογραφίες.

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

viktor-rolf.com

 

 

ΠΗΓΗ : Athen’s Voice