Ο Δημήτρης Μητσοτάκης μας μίλησε για την συνεργασία του με τον Παναγιώτη Κατσιμάνη, και το νέο τους single με τίτλο “Τα καλά παιδιά”.


“Το “Τα καλά παιδιά” είναι ένα καινούργιο τραγούδι, που δουλέψαμε εξονυχιστικά, για πάρα πολλές ώρες μαζί με τον Παναγιώτη Κατσιμάνη, ο οποίος έγραψε την ευφυέστατη και, κατά τη γνώμη μου, απόλυτα ταιριαστή στους στίχους μουσική.

Φίλος, συμπαραστάτης και παραγωγός και αυτή τη φορά ο Γιάννης Πετρογιάννης-studio Matrix, που έκανε την ηχοληψία, τη μίξη και το mastering.

Oι στίχοι είναι γραμμένοι τον Σεπτέμβρη του 2015 και είναι εμπνευσμένοι από τους απλούς ανθρώπους, τους συμπολίτες μας, που συναντώ καθημερινά στους δρόμους και στα λεωφορεία με τα οποία κυκλοφορώ.

Είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που με παρακίνησαν να γράψω για ένα θέμα, αφορμή του οποίου υπήρξε τόσο η εικόνα τους όσο και τα “πιστεύω”, οι πεποιθήσεις τους και η συνολική τους στάση στη ζωή.

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που θα αποκτήσουν φήμη “για κείνα που δεν κάνανε, για κείνα που δεν είπαν και για το αίμα που έτρεχε όσο εκείνοι λείπαν”.

Συμπάσχω, μα περισσότερο τους φοβάμαι.”

 

Διαβάστε επίσης: Άκου ανθρωπάκο, λυπάμαι τα καλά παιδιά