ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο ιστότοπος iTravelPoetry.com προκηρύσσει τον 2ο  πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό U Write, με ελεύθερο θέμα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, αρκεί τα έργα τους να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα.

2) Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει από ένα (1) έως τρία (3) έργα (Ποιήματα).

3) Το έργο πρέπει να είναι πρωτότυπο και αδημοσίευτο, δηλαδή να μην έχει δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε έντυπο (βιβλίο, περιοδικό, εφημερίδα) ή ιστοσελίδα. Εξαιρούνται τα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter κ.τ.λ)

4) Η έκταση των ποιημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τους σαράντα (40) στίχους. Αυτός ο περιορισμός ισχύει για κάθε ποίημα ξεχωριστά και όχι για το σύνολο των ποιημάτων.

5) Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία και τρεις (3) έπαινοι. Τα βραβεία συνοδεύονται από τα ακόλουθα χρηματικά έπαθλα:

  • 1ο Βραβείο : 1.500 ευρώ
  • 2ο Βραβείο : 1.000 ευρώ
  • 3ο Βραβείο : 500 ευρώ

6) Ως τελευταία προθεσμία αποστολής των συμμετοχών, ορίζεται η 30η Δεκεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα itravelpoetry.com καθώς και στην επίσημη σελίδα του itravelpoetry στο Facebook. την άνοιξη του 2021.

7) Σε περιπτώσεις ισοψηφίας, μοιράζονται ισομερώς τα βραβεία, τα χρηματικά έπαθλα καθώς και οι έπαινοι. Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να βραβευτεί για παραπάνω από ένα του έργο.

8) Κάθε συμμετέχων καλείται να πληρώσει το ποσό των δέκα (10) ευρώ για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Το ποσό αυτό είναι μη επιστρέψιμο και χρησιμοποιείται για την κάλυψη των εξόδων του διαγωνισμού (χρηματικά βραβεία, έκδοση ανθολογίου, κριτική επιτροπή.)

9) Οι εκατό (100) καλύτερες βαθμολογικά συμμετοχές, θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση ανθολογίου η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, το καλοκαίρι του 2021.

10) Για όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, θα υπάρξει ειδική προσφορά για το master class συγγραφής του καταξιωμένου  συγγραφέα και ηθοποιού, Κώστα Κρομμύδα. 

11) Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 3 μέλη η ταυτότητα των οποίων θα παραμείνει μυστική, μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των διακρίσεων εναπόκειται στην απόλυτη αρμοδιότητα αυτής.

12) Συμμετοχές οι οποίες δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, θα θεωρηθούν άκυρες.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Στείλτε μας με ένα e-mail με θέμα «για τον διαγωνισμό ποίησης», στη διεύθυνση itravelpoetry2017@gmail.com δυο διαφορετικά αρχεία κειμένου.

– Στο πρώτο αρχείο θα είναι  τα έργα σας, χωρίς καμία άλλη προσωπική πληροφορία.

– Στο δεύτερο αρχείο, τις προσωπικές σας πληροφορίες: Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail.

  1. Καταθέστε το ποσό των 10 ευρώ με την σημείωση «για τον ποιητικό διαγωνισμό ποίησης (και το ονοματεπώνυμό σας)» (στην τράπεζα, ή από ΑΤΜ, ή μέσω e-Banking). 

Στοιχεία λογαριασμού:

IBAN : GR6001713350006335145575242

Δικαιούχος : Κριστιάν Νίρκα

Τράπεζα Πειραιώς

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! 

Σε περίπτωση που εντός του ενός μηνός των δηλώσεων συμμετοχής δεν έχει καλυφθεί ο αριθμός των τριακοσίων (300) συμμετεχόντων, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα των επάθλων, ο διαγωνισμός θα παραταθεί κατά δεκαπέντε (15) μέρες.

Εάν και μετά την παράταση των δεκαπέντε ημερών, ο αριθμός των τριακοσίων συμμετεχόντων δεν συμπληρωθεί, ο διαγωνισμός δεν ακυρώνεται και όλα τα έπαθλα θα καλυφθούν κανονικά με χρηματική συνεισφορά των διοργανωτών!

 

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, (και όχι e-mail) όπου ένας από τους συντάκτες μας θα σας απαντήσει το συντομότερο.

 

 

Όσοι ενδιαφέρεστε για το masterclass με τον Κώστα Κρομμύδα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.