Είναι ιδιαίτερη χαρά μας να σας παρουσιάζουμε τους καρπούς του Master class συγγραφής με τον Κώστα Κρομμύδα, που δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από όμορφες ιστορίες!

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του μαθήματος οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναπτύξουν ελεύθερα μία μικρή ιστορία που να τελειώνει με την αινιγματική φράση: “Κοιτάχτηκαν στα μάτια και εκείνος ακούμπησε το ματωμένο μαχαίρι πάνω στην άμμο”. Στην πορεία, μετά τις συνεδρίες με τον συγγραφέα, οι ιστορίες αυτές εμπλουτίστηκαν και θα μπορείτε να τις βρείτε στην κατηγορία “Λογοτεχνία” του itravelpoetry.com.

Οι εγγραφές στο Master Class συνεχίζονται!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Παρακάτω η ιστορία της Μάριας Προκοπίου

Αφού βεβαιώθηκε πως όλα ήταν στην εντέλεια, σκεπάζοντας το πρόσωπο του με την πλατιά του παλάμη από τον δυνατό ήλιο σηκώθηκε πάνω ψάχνοντας την λεπτοκαμωμένη φιγούρα της αγαπημένης του. “Μαμά σου λέω δεν περιγράφεται!” ακούστηκε από μια κοντινή απόσταση. Πριν καν γυρίσει να την κοιτάξει ήξερε ήδη πως ήταν η Δανάη του, το κορίτσι του και τώρα πια η γυναίκα του. “Εννοείται θα σου στείλω φωτογραφίες μαμά”, την άκουσε να ξεφυσά παρατηρώντας την να χαράζει γραμμές στην άμμο της ερήμου με το γυμνό της πόδι. Κόβοντας ένα μήλο στα τέσσερα ο Νίκος της έδειξε πως όλα ήταν έτοιμα. Με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού η γυναικεία μορφή έτρεξε αμέσως προς την κατεύθυνση του με την κινητή συσκευή στο αυτί. “Δώσε φιλιά στον μπαμπά από μένα και τον Νίκο” αναφώνησε πάνω από την οθόνη την ώρα που εκείνος φύλαξε προσεχτικά το κοφτερό μαχαίρι στην τσέπη του παντελονιού του. “Ναι θα τα πούμε γειά, γειά.” Πάτησε το κουμπί τερματισμού κλήσης και κάθισε στο λευκό σεντόνι που της είχε στρώσει. Σαν να είχε να τον δει χρόνια, άρπαξε άγαρμπα το πρόσωπο του αποζητώντας ένα φιλί. “Έχεις χαιρετισμούς από την μαμά.” “Ναι; Έπρεπε να μου την δώσεις, την πεθύμησα.” Χαρίζοντας του ακόμη ένα φιλί έφερε τα χέρια της γύρω από το σβέρκο του, κρατώντας τον κάπως πιο μαλακά τώρα. “Και να στερηθώ περισσότερο χρόνο με το μωράκι μου;” Γουργούρισε περνώντας επιδεικτικά το πόδι της από πάνω του. Λες και αυτή η “αθώα” κίνηση ενεργοποίησε τους συναγερμούς του, την κόλλησε αμέσως πάνω στο κορμί του δείχνοντας της πόσο παθιασμένα την ήθελε. Η Δανάη αιφνιδιασμένη από την αντίδραση του άφησε μια κοφτή ανάσα να ηχήσει ανάμεσα στα πρόσωπα τους. Χωρίς να δείξει το παραμικρό ίχνος σημασίας ο Νίκος συνέχισε να την φιλά λαίμαργα απολαμβάνοντας κάθε σπιθαμή του κορμιού της. “Θα χάσουμε τους υπόλοιπους καρδιά μου” του ψιθύρισε στην προσπάθεια της να τον επαναφέρει. Μάταια. Ο ίδιος σαν να ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου συνέχισε αυτό που και η ίδια επιθυμούσε. “Μα πρέπει να φύ..” σιγοψιθύρισε λίγο πριν νοιώσει μια άγρια μαχαιριά στην πλάτη της. Ένα ρυάκι αίματος λέρωσε το ολόλευκο σεντόνι δημιουργώντας μια τέλεια παλέτα κόκκινων αποχρώσεων δίπλα στα μήλα. Με μια ανατριχιαστική ψυχρότητα ο Νίκος έβγαλε από την τσέπη της την κινητή συσκευή ξεκλειδώνοντας αμέσως την οθόνη. Το παράθυρο κλήσεων ήταν ήδη ανοιχτό και έτσι διάβασε δυνατά την τελευταία με πίκρα. “Μαρίνος”. Κοιταχτήκαν στα μάτια και εκείνος ακούμπησε το ματωμένο μαχαίρι πάνω στην άμμο.

Συντονιστείτε με την Μαρία Προκοπίου σε Facebook και Instagram