“Ο Αλέξανδρος πάει ΕΚΠΑ”, μια ταινία μικρού μήκους των Έζρα Κουρμουλάκη, Ηλία Βόγκλη και Αλεξάνδρου Καρακασίδη.
Οι τρεις νεαροί φοιτητές δημιούργησαν την πρώτη τους ταινία μικρού μήκους εμπνεόμενοι από την καθημερινότητά τους και φιλοδοξούν να συνεχίσουν στο χώρο του κινηματογράφου.
Εμείς, ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία και σας παρουσιάζουμε την ταινία και τα σχέδιά τους από τη συζήτησή μας μαζί τους.

________________________________________________
«Ο Αλέξανδρος πάει ΕΚΠΑ», μια ταινία μικρού μήκους. Τι πραγματεύεται;
Το “Ο Αλέξανδρος Πάει Εκπα” αφορά έναν χαρακτήρα που έχει χάσει την επαφή με το φοιτητικό και ακαδημαϊκό του περιβάλλον. Βρίσκει τον εαυτό του πνευματικά και σωματικά αποκομμένο από το πανεπιστήμιο παρά της ειλικρινής του προσπάθειας να υπερβεί τις επικρατούσες αντίξοες συνθήκες.

Πως εμπνευστήκατε το θέμα;
– Η ταινία είναι βαθιά εμπνευσμένη από την καθημερινότητα και τα βιώματα μας εντός του χώρου του πανεπιστημίου ως φοιτητές εκπα. Δύο από εμάς φοιτούν στην πανεπιστημιούπολη. Πρόκειται για ένα μέρος με το οποίο έχουμε κάποια εμπειρία και οικειότητα.

– Τι φιλοδοξείτε, σαν ομάδα, μετά από τη δημοσιοποίησή της ταινίας σας;
– Ο στόχος μας είναι να φτιάχνουμε καλές ταινίες με εμπνευσμένο υλικό. Η ομάδα πίσω από το Quicky pictures γνωρίζει ότι τα λάθη και τα προβλήματα είναι μέρος της διαδικασίας. Κάθε ταινία και καλύτερη. Στο κοντινό μέλλον σκοπεύουμε να φτιάξουμε και άλλες ταινίες μικρού μήκους με πρωτότυπη μουσική και διάλογο πρωτού επιχειρήσουμε την πρώτη μας μακροσκελή ταινία.

Καλή επιτυχία παιδιά!
Η ομάδα του iTravelPoetry