Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία της Γιώτας Νέγκα στην πλατεία Φλοίσβου της Κορίνθου, 16/08/2018.

“Αυτή η βραδιά, όπως καταλάβατε, είναι μια διαδρομή ανάμεσα σε σπουδαίες αντρικές φωνές”, είπε η ίδια κάποια στιγμή.

img_2895

Γιώτα Νέγκα. Κόρινθος, πλατεία Φλοίσβου, 16/08/2018 

Ερμήνευσε Κραουνάκη, Μητροπάνο, Τερζή, Νταλάρα Λοΐζο κλπ. Κατά την διάρκεια της συναυλίας εάν παρατηρούσε κανείς τα πρόσωπα των θεατών, θα εντόπιζε ένα χαμόγελο, μια γαλήνη, μια συγκίνηση, ένα γέλιο, ένα δάκρυ. Όλα καθορίζονταν από την στιγμή που θα επέλεγε ο παρατηρητής να εξερευνήσει τις συνέπειες ενός πλούσιου από συναισθηματικούς τόνους προγράμματος. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν προσεγμένο, με μέτρο, και με μια ιδιαίτερη αισθητική.

Οι ερμηνείες των τραγουδιών, καθρεπτίζουν την τεχνική μιας εξαίσιας και έμπειρης τραγουδίστριας. Και αυτός ο απλός, αλλά συνάμα πλούσιος καρπός, μπορεί να πέσει μόνο από τα κλαδιά ενός δέντρου, που χρειάστηκε μεγάλη φροντίδα, προσοχή και μόχθο.

Νέγκα (1)

Στην διάρκεια των τραγουδιών, και καθώς περνούσε η ώρα αναρωτιόμασταν γιατί η επιλογή αποκλειστικά αντρικού ρεπερτορίου. Γιατί αυτή η βόλτα ανάμεσα σε αντρικές φωνές;

Η απάντηση δίνεται από την ίδια την Γιώτα Νέγκα, προς το τέλος της συναυλίας. Την λύση αυτού του αινίγματος ωστόσο δεν θα την προδώσουμε εδώ. Σας παραπέμπουμε να την ανακαλύψετε οι ίδιοι, πηγαίνοντας στην επόμενη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου, στο Ναύπλιο, στο Φωτόνιο ή σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις. 

γιώτα πρόγραμμα.png

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Γιώτας Νέγκα στο facebook

 

Κριστιάν Νίρκα