Οι Mavile ανεβαίνουν για ακόμη μια φορά στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους σε ένα one bill live.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου του 2023, στις 21:00, οι alt rock συνθέσεις των Mavile, θα γεμίσουν τη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus με νέο υλικό από τον επερχόμενο τους δίσκο και αγαπημένα τους τραγούδια από το “The final hand” που σηματοδότησε την έναρξη της δισκογραφίας τους.

Mavile


Οι Mavile είναι ένα τριμελές alt rock μουσικό συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019. Αποτελείται από τους Δημήτρη Φραγκούλη (φωνή, μπάσο), Ιγνάτιο Δεδεμάδη (κιθάρα, πιάνο) και Αχιλλέα Καμζόλα (τύμπανα).

Η μουσική τους συγκαταλέγεται στην σφαίρα του εναλλακτικού rock. Είναι άξιο να σημειωθεί πως ένας προσεκτικός ακροατής, θα εντοπίσει έντονα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και blues, που έρχονται να προσδώσουν μια ιδιάζουσα μορφή στην μουσική ταυτότητα του συγκροτήματος.

Αυτή η αντίθεση και η εναλλαγή καθρεφτίζεται άρτια στο πρώτο άλμπουμ του σχήματος, με τίτλο The Final Hand, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και εμπεριέχει 8 κομμάτια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το “Taking Turns” που κυκλοφόρησε ως πρώτο single και video clip του συγκροτήματος, σε σκηνοθεσία του Alexis Rummler.

Mavile – Taking turns

Αυτήν την περίοδο οι Mavile συνθέτουν τον δεύτερο δίσκο τους, ο οποίος πρόκειται να διευρύνει ακόμα περισσότερο την στυλιστική τους ταυτότητα και την ποικιλία στις συνθέσεις τους, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιώσει και τον χαρακτήρα που έχουν δειγματίσει στο πρώτο τους άλμπουμ.

Παράλληλα, έχουν ολοκληρώσει σε συνεργασία με τον Alex Bolpasi τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους single από το επερχόμενο άλμπουμ, με τίτλο “Slippin’ Down“, η κυκλοφορία του οποίου θα συνοδευτεί από ένα conceptualized μουσικό βίντεο.

Sunday 12 March
Doors Open: 20:30
Starts: 21:00
Ticket: 10€ (Ταμείο) | 8€ (Προπώληση)
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
2108824383